Prin intermediul serviciului IT de instalare programe de calculator la domiciliu ( In bucuresti si imprejurimi), va oferim programele software de care aveti nevoie zilnic. Programele de calculator disponibile spre instalare sunt optimizate sa consume cat mai putine resurse ,atat acasa cat si la birou.
Executam instalari in timpul saptamanii, dar si in weekend. Oferim instalarea de programe pentru Internet, editare fotografii, antivirus, muzica, filme, comunicare online, editare de documente si arhivare. In plus, asiguram gratuit testarea si garantam ca pasii de instalare au fost parcursi in siguranta si fara erori.
Pentru fiecare, cerintele ar putea fi diferite.Noi recomandam instalarea urmatoarelor programe care permit calculatorului sa functioneze in conditii optime de performanta si stabilitate:

• Antivirus si Securitate - Avira, Avast, AVG, Norton, Kaspersky
• Muzica si Filme - Winamp, VLC, BSPlayer, iTunes ...
• Fotografii si Editoare de Imagini - Picasa, Photoshop, Paint.NET ...
• Editare de Documente - Office 2010, OpenOffice, LibreOffice ...
• Arhivare Fisiere si Documente - WinRar, WinZip, 7-Zip ...
• Utilitare - CDBurnerXP, TeamViewer, CCleaner, Revo ...
• Comunicare si Mesagerie - Yahoo Messenger, Skype, MSN ...
• Altele - Google Earth, Flash Player, Adobe Reader.

Top 6 Programe obligatorii pentru calculator

Primul soft de care aveti nevoie pe calculator este, bineinteles, sistemul de operare: Windows XP, Vista, Windows 7/8 etc.
1. Antivirus
In niciun caz nu este recomandat sa incepeti browsing-ul pe internet fara un antivirus, unul dintre programele de calculator obligatorii atunci cand va conectati la Internet.
2. Arhivator/dezarhivator
Este extrem de util pentru ca unele kit-uri vin arhivate.
3. Browser
4. Drive virtual
5. Soft de inscriptionare CD/DVD/Blu-ray
6. Multimedia
In mod sigur veti vrea sa asculti muzica sau sa te uiti la un film pe computer.

Asiguram instalarea de componente software aditionale sau utilitare asociate cu programul PC instalat.

Vizitati pagina oferta de preturi pentru detalii preturi instalare Windows si programe calculator.
Fusce wisi. Curabitur ligula sapien, pulvinar a vestibulum quis, facilisis vel sapien. In sem justo, commodo ut, suscipit at, pharetra
Vizitati pagina Oferta Preturi , pentru detalii preturi instalare Windows,repapatii calculator si laptop

Echipa nostra este specializata in instalarea si configurarea urmatoarelor sisteme de operare:

Windows 8
Windows Seven Ultimate
Windows Seven Enterprise
Windows Seven Business
Windows Seven Home Premium
Windows Seven Home
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Enterprise
Windows Vista Business
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Home
Windows XP profesional
Windows 2000
Windows 98 etc
Oferim si servicii de Instalare Software pentru aplicatiile complexe .
Configurare Windows
Dupa finalizare procesului de Instalare Windows este necesara adaugarea de diverse aplicatii si programe caracteristice fiecarui client in parte.

Cerințele de sistem pentru Windows XP Home și Professional:
Minim Recomandat
Procesor 233 MHz
300 MHz sau mai mare
Memorie 64 MO RAM
128 MO RAM sau mai mult
Placă video și monitor Super VGA (800 x 600) sau rezoluție mai mare
Spațiu liber pe disc 1,5 GO sau mai mult
(1,8 GO în plus pentru Service Pack 2[3] și alți 900 MO pentru Service Pack 3)[4]
Unități CD-ROM sau DVD
Echipamente Tastatură. Microsoft Mouse sau un alt mouse compatibil
Sunet Placă de sunet. Microfon sau căști
Curatare calculator la domiciliu Bucuresti

Calculatorul personal trebuie să funcţioneze în condiţii optime nu doar din punct de vedere software dar şi din punct de vedere hardware si estetic.
La o anumită perioadă ( 6 luni chiar şi 3 luni) calculatorul trebuie să fie verificat şi curăţat fizic de praf iar anual schimbată pasta termoconductoare de pe procesor.

Reducerea căldurii generate şi a zgomotului produs de ventilator prin curăţarea orificiilor de ventilaţie

Zgomotul ventilatorului care funcţionează în continuu poate fi primul indiciu al faptului că PC-ul nu funcţionează la eficienţă maximă şi că este posibil să existe o problemă legată de praful acumulat care blochează orificiile de ventilaţie.
Uneori se cumulează praf, umezeală şi păr rezultând un strat de mizerie care opturează sistemul de răcire.
Praful şi umezeala realizează o peliculă periculoasă pe toate piesele de pe placa de bază şi pe lângă un efect termic negativ se poate ajunge şi la scurt circuit şi apoi arderea anumitor zone de pe placa de bază.
Iniţial calculatorul începe să funcţioneze din ce în ce mai greu, apoi calculatorul se închide din senin în timpul rulării unor aplicaţii şi totul până când calculatorul nu mai porneşte deloc.
Email : reparatiicalculatoare10[@]yahoo.com

Va sta la dispozitie pentru reparatii si instalare calculatoare , in orice zi a saptamanii, inclusiv in weekend.

Un tehnician IT specializat in service de calculatoare si servicii IT de suport tehnic si helpdesk se va deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastra in urma unei programari.

Recuperare date HDD

Recuperare Date Desktop, Laptop Transfer date HDD - HDD 50lei ora,Backup date (pe CD, DVD) 50lei ora la domiciliu in Bucuresti

In cazul in care in urma unui eveniment neprevazut , fluctuatie de tensiune, stergere accidentala, virus, spyware , sunteti in situatia de a nu mai avea acces la datele din calculatorul dumneavostra este necesar un serviciu de Recuperare Date. Fie ca sunteti posesorul unui calculator de birou sau al unui Laptop aveti nevoie de datele de pe calculator intr-un timp cat mai scurt si calculatorul sa devina complet functional. In cazul in care calculatorul nu poate fi reparat cel putin va vom recupera datele.


Returnarea datelor recuperate

In ceea ce priveste Calculatoarele si Laptopurile, datele recuperate vor fi returnate catre client pe urmatoarele tipuri de support : hard disk, cd, dvd, memory stick. In cazul in care clientul este de acord cu reinstalarea vom readuce sistemul la starea initiala iar datele vor puse in acelasi loc.

In cazul HardDisk-urilor daca consideram ca poate fi reparat si va functiona in conditii optime va putem returna datele recuperate pe acelasi harddisk. In cazul in care harddisk-ul nu mai poate fi utilizat datele vor fi returnate pe unul dintre urmatoarele suporturi : harddisk , cd, dvd, memory stick.

Recuperare Date in regim de urgenta

In cazul in care recuperarea datelor este vitala pentru client intr-un timp foarte scurt oferim si servcii de Recuperare Date in numai cateva ore . Chiar si in aceste conditii uneori un proces de recuperare date poate dura destul de mult, noi doar va asiguram ca din primul moment ne preocupam sa va returnam datele cat mai repede.

In cazul in care suportul de stocare (HDD, card, stick-uri etc.) este functional, iar stergerea datelor a fost una accidentala sau provocata de un virus, va indicam nu mai copiati niciun fisier pe acel suport pana nu se vor recupera datele.
service pc.jpg


Name
Email
Comment
Or visit this link or this one